Framo spierbalsem
FRAMO spierbalsem
FRAMO spierbalsem

Flexpower spierbalsem sportcrème tube à 100 ml

Flexpower is de verwarmende sportcreme, die stijve en stramme spieren verlicht. De crème dringt diep door in de huid. Het unieke aan deze sportcreme is dat de warmtewerking pas start als je je lichaam in beweging zet: je warming-up is dus nog nooit zo belangrijk én effectief geweest. Flexpower is ontwikkeld in Amerika met en door topsporters. Inmiddels gebruiken sporters in de NBA, NFL, NHL en MLB het product. Het is de nummer 1 sportcreme van Amerika. Flexpower Europe voldoet aan alle Europese normen die worden gesteld. Ook hier zijn er steeds meer sporters die dagelijks prestaties leveren met behulp van Flexpower.

Masseer de creme in en start je warming-up. Gebruik de sportcreme ook voor effectieve nazorg van de spieren. Flexpower bestaat uit ingrediënten die de huid niet irriteren. De sportcreme heeft een aangename geur en plakt niet aan kleding. Dat maakt de crème prettig in gebruik, niet alleen tijdens het sporten, maar ook in het dagelijks leven.

Stijve en stramme spieren. Je wilt wel bewegen, maar je voelt je geremd door je eigen lichaam. Flexpower is het ideale product voor iedereen die dit gevoel kent en daar iets tegen wil doen. Flexpower is een verwarmende sportcrème, die stijve en stramme spieren verlicht.

Flexpower is een sportcreme met een doeltreffende warmtewerking. Je gebruikt de crème voor een effectieve behandeling van stijve spieren. De warmte van de sportcrème komt pas vrij, zodra je je lichaam in beweging zet: de warming up. Flexpower zet je lichaam aan.

De revolutionaire Skin Delivery Technology van Flexpower zorgt voor optimale opname door de huid. De Flex-Somes™ voorzien de diepliggende weefselstructuren van de verzorgende en verwarmende ingrediënten. Flexpower biedt een doordringende warmte bij inspanning en activiteit.