Framo spierbalsem
FRAMO spierbalsem
FRAMO spierbalsem

Arnicazalf spierbalsem massagebalsem Fysiolin FRAMO

Fysiolin Arnicazalf 500 ml parabenen vrij. Fysiolin Arnicazalf wordt toegepast voor het herstel van verstuikingen, kneuzingen en blauwe plekken. Het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en de daaronder liggende weefsels bij blauwe plekken, kneuzingen, verstuikingen etc.

De zalf stimuleert de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en de daaronder liggende weefsels bij blauwe plekken, kneuzingen, verstuikingen etc.

Arnicazalf bevat een hoog gehalte aan Arnica hetgeen de werkzaamheid ten goede komt. Meerdere malen per dag de betreffende plek inwrijven met een ruime hoeveelheid zalf tot de klachten verdwenen zijn. Deze Arnica zalf is zeer geschikt als massage zalf/créme.

Bij (na)behandeling van verstuikingen, kneuzingen en blauwe plekken.

Vernieuwde samenstelling:
Naast het vernieuwde etiket is de samenstelling zo afgestemd dat de Fysiolin Arnicazalf nog beter geschikt is om als massagezalf – massagecreme te gebruiken.

Opmerking:
– In uitzonderlijke gevallen kan er bij daarvoor gevoelige personen een overgevoeligheidsreactie optreden voor Arnica, die na staken van gebruik snel zal verdwijnen.
– Niet op open wonden toepassen.
– Arnicazalf is een antroposofisch geneesmiddel